Super-de-luxe Beyond Meat clubsandwich

Leestijd : 1 Minuten

Dat een hamburger ook vegetarisch kan, wisten we al. Maar deze Beyond Meat burgers zijn wel erg goed uitgepakt. Turks brood vormt de basis voor een luxe clubsandwich. Snel proberen!

Ingrediënten voor 2 personen:

• 1 komkommer
• 1 halve rode ui
• 2 el yoghurt
• 1 teen knoflook, geperst
• extra vierge olijfolie
• zout en peper
• 1 Turks brood
• 2 hartige tomatenburgers
• 3 radijsjes, in plakjes gesneden
• 1 krop little gem, gesneden

 

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 180 °C en snijd ondertussen de komkommer en de ui dun.
2. Maak een dressing van de yoghurt en de geperste knoflook. Voeg olie, zout en peper naar smaak toe. Meng dit door de komkommer en ui.
3. Besprenkel het Turks brood met wat olijfolie en grof zout. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 8 minuten af. Zet een koekenpan op het vuur en bak de tomatenburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4. Halveer het brood horizontaal. Besmeer de onderste helft met het yoghurtmengsel en leg er een burger op. Garneer met de radijs en little gem, dek af met de bovenste helft en verdeel in het gewenste aantal porties.